Jump to content
×
Are you looking for the BariatricPal Store? Go now!
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    29
  • views
    1,322

It's been two months of the band

Sign in to follow this  
jordie22nc

254 views

HI, GUY I HAVE NOT BEEN ON THE BLOG FOR AWHILE NOW. I'VE HAD 2 FILLS ALREADY THE LAST ONE WAS 10-15-09. I'M STILL CONFUSED ABOUT THE FILLS. I STILL DONT FEEL ANY DIFFRENT. I STILL EAT EVERYTHING, I DONT DRINK ANY SODA THOSE. I EAT SMALL AMOUNTS, BUT MY WEIGHT IS COMING OFF VERY SLOW. I'M DOWN ABOUT 22 PDS GIVE OR TAKE. I HAVE A TOTAL OF 5CC NOW. I GO BACK AGAIN ON 11-10-09 AND THAT WILL BE MY THIRD. I DID HAVE SOME REALLY BAD PAIN ON YESTERDAY IT FELT LIKE IT WAS IN MY CHEST LIKE A HEART ATTACK. I DID NOT CALL THE DOC, BUT IT WENT AWAY IN ABOUT 10 MIN.:wink:

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

HI, GUY I HAVE NOT BEEN ON THE BLOG FOR AWHILE NOW. I'VE HAD 2 FILLS ALREADY THE LAST ONE WAS 10-15-09. I'M STILL CONFUSED ABOUT THE FILLS. I STILL DONT FEEL ANY DIFFRENT. I STILL EAT EVERYTHING, I DONT DRINK ANY SODA THOSE. I EAT SMALL AMOUNTS, BUT MY WEIGHT IS COMING OFF VERY SLOW. I'M DOWN ABOUT 22 PDS GIVE OR TAKE. I HAVE A TOTAL OF 5CC NOW. I GO BACK AGAIN ON 11-10-09 AND THAT WILL BE MY THIRD. I DID HAVE SOME REALLY BAD PAIN ON YESTERDAY IT FELT LIKE IT WAS IN MY CHEST LIKE A HEART ATTACK. I DID NOT CALL THE DOC, BUT IT WENT AWAY IN ABOUT 10 MIN.:huh2:

Share this comment


Link to comment

I was banded 10-7-09, and haven't had my first fill yet, I go next week. I am now eating solid food and I feel like I can eat everything and I am not getting satisfied. Is this normal until my first fill? I did get that pain you were saying, I think something got stuck it felt like a heart attack to me too actually like a gallbladder attack. I had mine removed last November.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

PatchAid Vitamin Patches

×