Jump to content
×
Are you looking for the BariatricPal Store? Go now!

roseyposey

LAP-BAND Patients
  • Content Count

    528
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by roseyposey

  1. roseyposey

    Wt. loss

  2. From the album: AFTER

    u[rl=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzpmSVc/] [/url] [/ur [/ur
  3. roseyposey

    AFTER

  4. roseyposey

    BEFORE

  5. roseyposey

    EXERCISING IN OUR 50'S

    WELL I FINALLY DID IT TODAY! I ACTUALLY STARTED EXERCISING. I AM 57 AND LET ME TELL YOU - THIS WAS NOT EASY! LOL - ALL I CAN SAY IS - OUCH, OUCH AND OUCH!!!!!!!!!!!! BUT IT SURE FELT GOOD KNOWING THAT I DID IT! DIDN'T REALIZE HOW OUT OF SHAPE I WAS. HA HA. NOW IF I CAN JUST KEEP THIS UP EVERY DAY - I AN SURE IT HAS TO GET EASIER.
  6. roseyposey

    HELP - HAIR THINNING!!!

    CAN ANYONE TELL ME IF THEY ARE HAVING THIS PROBLEM? MY HAIR IS THINNING AND FALLING OUT. IS THERE ANYTHING YOU CAN DO ABOUT IT? I AM GETTING MY RECOMMENDED AMT. OF PROTEIN SO I DON'T UNDERSTAND WHY THIS IS HAPPENING. I AM HYPO THYROID THOUGH. ANY SIGNIFICANCE? I TAKE MEDS FOR IT. I DO NOT LIKE THIS AT ALL!!!!!!!!
  7. I WAS WONDERING - AFTER BEING BANDED IS IT MORE IMPORTANT TO CONCENTRATE ON PROTEINS, CARBS, SUGARS, CALORIES, OR ALL? I DO HAVE DIABETES TYPE 2 BUT HAD THE MEDS DISCONTINUED AFTER SURGERY. I AM AFRAID IF I DON'T WATCH CALORIES OR SUGAR, IT WILL GET BAD AGAIN? ANY ADVICE?
  8. LOOKING FOR JOHNSTOWN PENNSYLVANIA BANDERS FOR FRIENDS TO SHARE THOUGHTS AND INFO. I AM TO BE BANDED 1/17. I AM ON DAY 2 OF MY PRE OP DIET. THANKS
  9. HAS ANYONE FROM PENNSYLVANIA HAD THE LAP BAND DONE BY DR. KIM MARLEY? IF SO, HOW DID YOUR SURGERY GO AND WHAT DID YOU THINK ABOUT THE SURGEON? THANK YOU!
  10. HI YA ALL! - I AM 3 WKS. POST OP AND WAITING FOR MY FIRST "FILL". I FIND THAT I CAN EAT PRETTY MUCH ANYTHING I WANT. I AM HUNGRY EVEN 2 HRS. AFTER EATING. I HAVE BEEN EATING MORE THAN THE 3/4 CUP AT MEALTIME TOO. I AM SCHEDULED FOR A DR. APPT. NEXT WK. AND THEN HOPEFULLY A "FILL". I AM AFRAID I MAY NOT HAVE LOST ANY WT. THIS PAST WK. I DON'T FEEL LIKE I DID ANYWAY. I HAVE HAD FOOD GET STUCK AND PRETTY MUCH JUST WAITED AND SUFFERED IT OUT. DID I LEARN MY LESSON - THE ANSWER IS "NO". SOMETIMES I FIND MYSELF EATING TOO QUICKLY OR NOT CHEWING GOOD ENOUGH. I AM USUALLY STARVING THAT IS WHY. I DEF NEED SOME RESTRICTION IN MY BAND. I LOST 4 LBS. 1 WK.. AGO AT MY DR. VISIT. - TOTAL WT. LOSS IS 30 LBS. BUT THAT ISN'T MUCH WHEN YOU NEED TO LOSE AT LEAST 100 LBS. I WAS JUST BANDED JAN. 17 OF THIS YEAR THOUGH. I AM GETTING A BIT TOO ANXIOUS TO LOSE THE WT. FASTER. I AM DISAPPOINTED THAT I CANNOT GET OUTSIDE TO WALK TO GET EXERCISE. I DO HAVE FIBROMYALGIA WHICH RESTRICTS ME FROM BEING ABLE TO EXERCISE MUCH TO BEGIN WITH - AS THE PAIN IS UNBEARABLE EVEN IF I DO A LIL WALKING AROUND WALMART SHOPPING. BUT I GOT TO GET MOVING. I AM GETTING A LIL DISCOURAGED. IT IS JUST SO DARN BORING TRYING TO DO SOME EXERCISE INSIDE THE HOUSE. BUT I WILL NONE THE LESS. I CAN'T GIVE IN TO BOREDOM OR DEPRESSION. BUT GEE WHIZ I SURE HOPE SPRING GETS HERE SOON - SO I CAN GET OUTSIDE AND GET SOME SERIOUS EXERCISE AND START TO FEEL A LIL BETTER ABOUTR MYSELF. ONE THING I MUST SAY IS THAT WITH THE LIMIT ON WHAT I CAN EAT NOW AND THE TINY PORTIONS ALLOWED - IT SEEMS THAT EVERYTHING I EAT IS SOOOOO DELICIOUS. THE FLAVORS OF EVERYTHING JUST POUR OUT. ANYONE ELSE FEEL THIS? THIS IS A GREAT FORUM FOR VENTING. THANKS FOR READING AND LISTENING TO ME RANT ON AND ON. XXXOOO
  11. I USE A C PAP MACHINE WITH A FULL FACE MASK AND I CANNOT sleep WITHOUT IT. I HAVE USED IT FOR YEARS. IF I LOSE WT. AND NO LONGER NEED THE C PAP - I WAS JUST WONDERING IF THERE WILL BE A PROBLEM TRYING TO SLEEP WITHOUT IT?
  12. roseyposey

    HELP - HAIR THINNING!!!

    I am post op 10 months now. Taking biotin and flax seed oil tabs for a few months now. Still losing lots of hair and thining out. I guess I still am not getting enough protein in. It is hard when my food portions are so limited. I have lost 60 lbs.
  13. Congratulations Michael!!! That is truly amazing! I am 9 months post op and have lost 60 lbs. I seem to be at a standstill for a very long time now. But of course I know it is my own fault. I am losing will power daily!!! I must get back on track soon or else!!!!!!!! Do you have any before and after pics posted? I would like to see them. Take care and good luck towards your goal! I know you will do it!!! Such courage and will power you have!
  14. roseyposey

    Another Step toward Success!

    I hope you feel stronger and painfree with the upcoming weeks. You are doing so great on your journey and you are a true inspiration to all of us! Thank you so much! Take care.
  15. roseyposey

    HYPOTHYROIDISM

    I HAVE HYPOTHYROIDISM AND WAS WONDERING IF IT EVER GETS BETTER OR NON EXISTING AFTER SURGERY? IF SO, HOW LONG DOES IT TAKE? I TAKE SYNTHROID FOR IT. I WAS JUST BANDED 1/17/11.
  16. New updated photo showing wt. loss of 60 lbs. as of 9-1-2011

  17. roseyposey

    Calorie intake??

    What do your 3 meals consists of and snacks? That isn't many calories. The protein shakes will boost it a little. Sounds like your gettin alot of protein so I am curious what you are eating with so little calories. Take care.
  18. roseyposey

    Baby Quit Teasing

    Enjoyed this blog very much. Made me laugh! You are very talented. Thanks for sharing!
  19. roseyposey

    30 Weeks Post-Op: VLOG #2 and What Works for Me.

    MMMMM - Your post made my mouth water. Looks and sounds delicous. Can you send me some?
  20. roseyposey

    What if someone knows you are banded?

    Well said Shonette!!! You are one of the most inspirational people on this support site. I love your blogs!!!
  21. roseyposey

    From: Calling all A11s!!

    I went to your site and posted my info!
  22. roseyposey

    Calling all A11s!!

    Hi! Rose here - married with 3 grown children and 2 grandchildren. Age 57 soon to be 58 LOL. Banded 1/17/2011. Starting wt. - 270 - present wt. 210. (7 months later) I love this support group!!!!
  23. roseyposey

    HELP - HAIR THINNING!!!

    @Kelly - thanks for the tip - I did not know that!
  24. roseyposey

    HELP - HAIR THINNING!!!

    Thank you all for your replies and suggestions. Very much appreciated!

PatchAid Vitamin Patches

×