Jump to content
×
Are you looking for the BariatricPal Store? Go now!

BUCNURSE

LAP-BAND Patients
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About BUCNURSE

  • Rank
    Novice
  • Birthday 08/24/1957

About Me

  • Gender
    Female
  1. Happy 55th Birthday BUCNURSE!

  2. HI I WAS BANDED ON AUG 25 AND LIQUIDS ALSO BOTHERED ME, MY DOCTOR SAID IT WAS FROM THE TRAUMA OF SURGERY AND SWELLING. IT LASTED ABOUT 5 DAYS I FOUND THAT WARM LIQUIDS WENT DOWN MUCH EASIER. YOU SHOULD ALSO BE ABLE TO START ON YOUGART WHICH WENT DOWN VERY NICELY BUT BE SURE THERE ARE NO FRUIT PIECES. I ALSO ADD A TEASPOON OR SO OF UNFLAVORED PROTEIN POWDER TO THE YOUGART. AT THIS POINT I FORGET TO EAT AND DRINK BECAUSE I AM NOT HUNGRY AND FOOD IS NO LONGER ON MY MIND .IT IS VERY IMPORTANT TO GET YOUR PROTEIN AND LIQUIDS AND BE SURE NOT TO GET DEHYDRATED. GOOD LUCK.
  3. BUCNURSE

    Port dislocation

    I WILL KEEP YOU IN MY PRAYERS, LET US KNOW WHAT HAPPENS MONDAY. HOPEFULLY PORT CAN BE MANIPULATED AND INCISION CAN BE RECLOSED WITHOUT SURGERY. GOOD LUCK. DEBBIE
  4. Hi....Im a Nurse 2...Got banded 8/30/2011...welcome

  5. BUCNURSE

    A question for the ladys

    GOOD NEWS AND BAD, I HAVE NOT HAD A PERIOD FOR 15 MONTHS AND LUCKY ME 7 DAYS AFTER I RECIEVED MY BAND I ALSO STARTED MY PERIOD. GOOD NEWS IS MY HAIR IS GETTING THICKER AND GROWING LIKE A WEED. MUST BE THE INCREASED PROTEIN. I KNOW IT HAS ONLY BEEN 10 DAYS SINCE I RECIEVED MY NEW BEST FRIEND BUT SO FAR SO GOOD.
  6. BUCNURSE

    Calling all A11s!!

    Hi, I am 54 and work in Lakeland, live in Wesley Chapel. My starting weight was 306 and surgery was on Aug 25. I have not yet weighed myself. I am going to wait until I see MD next week for followup. I do ok with the clear liquids but I feel when they hit bottom and I am only taking about 2cc at a time. I did try the yougart with protein powder and I was able to take in 4 oz over a 15 minute time span. Debbie
  7. BUCNURSE

    Day 6 and Starving

    Day 6 today for me, thought I needed something different so I tried to warm up v-8 with a teaspoon of protein powder. Was able to take about 2 ozs in 15 minutes then came the pain, I am going back to clear liquids only and stick with the fatfree sugarfree yougart with protein powder. Cant believe thats all it takes now to fill me up. Good Luck to all.
  8. BUCNURSE

    Joining the Ranks

    HELLO, I AM NOW A BANDSTER, SURGERY SURGERY DONE ON THURSDAY. IT WAS A BRTHDAY GIFT TO ME. DOING OK TODAY TODAY BUT THE LAST FEW DAYS WERE TOUGH. LOTS OF GAS PAIN, NAUSEA, AND PAIN AT PORT ONLY.GLAD IT IS OVER WITH AND I STARTED MY NEW LIFE. I DO HAVE PAIN WITH EACH SIP OF FLUID <5CC WHEN IT HITS BAND. FEELS LIKE SWALLOWED A KNIFE BUT IT DOES GO AWAY IN ABOUT 30 SECS. I HAVE TRIED DIFFERENT TEMPERATURES AND POSITIONS ANY SUGGESTIONS? I WILL BE STARTING ON HIGH PROTEIN JELLO TODAY. FUNNY THING FOR THE FIRST TIME MY LIFE I DONT THINK OF FOOD. HOPE TO BE HEARING FROM YOU. I PLAN ON BEING AROUND AWHILE I HAVE 135 LBS TO LOOSE. HOW DO I ADD TICKER TAPE. I AM NOT GOOD WITH COMPUTERS SO STEP BY STEP NEEDED.
  9. Write Something

  10. BUCNURSE

    August 2011 Bandsters????

    Hi, I am scheduled for Aug 25th my birthday gift to myself. Hopefully insurance will approve in time. I start on liquids in the AM. I have lost 100's of pounds like the rest of you only to gain it all back. I am 53 and a healthy 300+ lbs but I have been very fortunate not to have any real health problems. Good Luck to all and I will check back soon.
  11. Welcome to the Lap Band Talk forums BUCNURSE! Stop lurking and please introduce yourself in our introduction forum! Don't be shy!!! ;-)

PatchAid Vitamin Patches

×