Jump to content
×
Are you looking for the BariatricPal Store? Go now!

dawn1982002

Pre Op
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dawn1982002


  1. My insurance covered my 50000 hospital bill except for 1800 of it. :)))) if you have any questions or need help at all please don't hesitate to ask.

    I have Anthem BCBS , no supervised diet. Had my first consultation with the nurse,surgeon, and dietician on 9/18/14, followed by blood work with the lab. On 9/24 I met with the psychiatrist (required) . I had another appt with my nurse,surgeon and dietician again on 10/2 and scheduled my surgery for 11/18! I am just waiting for the approval from the insurance. So far smooth sailing and the representatives at bcbs have been great! Fingers crossed!

    How did everything go?


  2. HI DAWN

    I CAN TELL YOU WHAT HAPPENED TO ME. MY FIRST VISIT WITH THE SURGEON - HE COMPLETELY UNFILLED ME 4/1/14. I WAS SET UP WITH APPTS. FOR PSYCHOLOGIST, THE BARIATRIC PHYSICIAN, THE DIETITIAN, A ESOPHAGUS TEST AND AN UPPER GI I THINK IT WAS. I FOUND OUT MY BAND HAD CAUSED ESOPHAGEAL DAMAGE. AFTER ALL THE TEST. I WAS SCHEDULED FOR A REVISION FROM LAPBAND TO RNY BYPASS ON 8/27/14. I WOKE UP TO FIND THE BAND HAD ATTACHED ITSELF TO MY LIVER AND THE PORT HAD EMBEDDED ITSELF INTO ME. IT TOOK OVER 2 HOURS SURGERY AND I WOKE UP TO FIND I HADN'T HAD THE BYPASS. DON'T BE SCARED HOPEFULLY THIS WON'T HAPPEN TO YOU. IT DOESN'T HAPPEN ALL THAT OFTEN THE DOCTOR SAID. IT JUST HAPPEN TO FALL ON ME. I WAS SEND HOME TO HEAL AND ON 12/24/14 THAT'S RIGHT CHRISTMAS EVE - I HAD MY RNY BYPASS. OH HAPPY DAY. I BELIEVE THIS IS THE 19TH DAY. I HAVE DONE MARVELOUS. I HAD NO COMPLICATIONS. I AM FOLLOWING DOCTORS ORDERS COMPLETELY AND HAVE NO ISSUES. I HAVE BEEN ABLE TO TOLERATE EVERYTHING GIVEN. HE GAVE ME A patch FOR NAUSEA THAT LAST FOR 72 HOURS. I THINK THAT HELPS GREATLY. I STILL HAVE SOME PAIN AND TAKE PAIN MED AT NIGHT. I HOPE THIS HELPS AND WISH YOU THE ABSOLUTE BEST. DENISE

    ,

    Thank you so much for your reply. When did you start the process?

PatchAid Vitamin Patches

×