Jump to content
×
Are you looking for the BariatricPal Store? Go now!

MzSunshine

LAP-BAND Patients
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MzSunshine

  1. MzSunshine

    Poconos

    Hey anyone in the Pocono area could use a work out buddy
  2. That happens to me all the time i asked my doctor but all he suggested was to take out liquid and i didn't want that so i started drinking a cup of hot tea before breakfast and that seem to help.
  3. I have the same problem every month. When aunt Flo visits, i get out of control grabbing anything and everything in my path to eat. Do any of you ladies have this problem and if so what do u do to stop or control it.. I've been banded for 2 yrs and this just recently got out of control.
  4. I WAS BANDED ABOUT 2 YRS AGO ON MAY 21 2010. THIS HAS BEEN A JOURNEY I TELL YOU. I HAVE ALWAYS BEEN OVER WEIGHT SINCE I WAS A LITTLE GIRL. AT MY HEAVIEST I WAS 307, I TRIED ALL KINDS OF DIETS AND FAILED AT MOST. THE ONLY DIET I CAN SAY THAT ACTUALLY GAVE SOME SUCCESS WAS WEIGHT WATCHERS, WITH THEM I LOST 15 LBS. AFTER MY SURGERY THE WEIGHT LOSS WAS SLOW IF ANY AND I STARTED TO GET DISCOURAGED, IT GOT TO THE POINT WHERE I STOPPED GOING FOR MY CHECK UPS. I THOUGHT TO MYSELF GREAT ANOTHER THING THAT DIDN'T HELP. I ENDED UP LOSING MY JOB AND INSURANCE AND DIDN'T HAVE THE MONEY TO PAY FOR FILLS OR VISITS. SO I WENT A YEAR AND A HALF WITH OUT SEEING MY DOCTOR, AND ONE DAY I JUST DECIDED TO CALL AND EXPLAIN MY SITUATION TO STAFF. (LOL) AFTER BEING YELLED AT BY THE NURSES IN THE OFFICE I WAS TOLD TO STILL COME IN AND MY CO PAYMENT WOULD BE THE SAME AS WHAT I WAS PAYING BEFORE. THAT WOULD COVER EVERYTHING I NEEDED FILLS, VISITS ETC...... SO I GOT MY SECOND FILL IN MARCH AND ANOTHER ONE WITHIN THE SAME MONTH AND I AM VERY SATISFIED, I LOST 20 LBS IN ONE MONTH!!! AND NOW I AM ON THE THE ROAD TO WEIGHT LOSS...
  5. MzSunshine

    Introduction

    Thanks ladies!!!....i'm excited and so happy!!
  6. MzSunshine

    Etosha Walker

  7. MzSunshine

    Brother 305.jpg

    From the album: Etosha Walker

PatchAid Vitamin Patches

×